Followers

Monday, 31 December 2012

simple giveaway

simple dimple giveaway je...

syarat simple je.....


1. Follow blog miraclelightshop.blogspot.com ni..


2. Like page https://www.facebook.com/miraclelightshop

3. LIke page http://www.facebook.com/miraclelightaccessories

itu je...

tak perlu wat entry ...just ikut syarat yg tetapkan ..n komen kat entry ni dan sertakan..

nama korang...
link blog..
nama fb ..

tarikh tutup ni smpai akhir tahun 2012 la ye....atau akan dipercepatkan...

so jom memeriahkan giveaway ni...

hadiah GA 
 

pengumuman.....ga simpe miracle light

salam

dh nak abis tahun 2012...seperti yang dijangka sya nk tutup dah ga ni....

tapi sblm tu...saya list kan senarai kawan2 yg join ga ni..klu xda penambahan..insyallah 2 hari lg saya akn umumkan pemenang...

please take note ye kawan2.....


http://miraclelightshop.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-giveaway.html

check ye link korang btl ke tak...

happy new year 

Saturday, 17 November 2012

senarai peserta giveaway

jom tgk korang no bpa....insyallah nama peserta akan diupdate setiap 2hari...cek ye klu xda link gtaw ye ..

1.  Aimi Farzana - http://strawberrychocolateofsyamie.blogspot.com/

2. Siti Norazifah - http://geeazielove4eva.blogspot.com/

3. Fatimah Azzarah - http://sicomel06.blogspot.com/

4. Nurul Hayati - http://hayatirosdi.blogspot.com

5. Fatin Alyaa - //cokeandsundae-sg.blogspot.com/

6. Farra Izzaty - http://faralalalala.blogspot.com

7. Miss Chocolate - http://mycadburychocolateblog.blogspot.com

8. Iffah Najihah - http://www.eiyfacyunk.blogspot.com/

9. Nabila Medan - http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/

10. Maisarah Musa - http://greennyworldland.blogspot.com/

11.Tashira - http://ohthrillers.blogspot.com/

12. Nor Hazwani Misran - http://rosepurple92.blogspot.com/

13. Nur Suzlina Salleh - kisahsinenot22@blogspot.com

14. Nur Umiera Aiesha - nurumiera.blogspot.com

15. Wan Aqilah - http://everydaysmil14.blogspot.com/

16. Aina Nadhirah Abd Hisham - http://ainahisham.blogspot.com/

17. Nur Amimi Bt Musa - http://yusmieyelska.blogspot.com/

18. NurMujahidah Ismail - http://mujadafewa.blogspot.com

19. Amisya Suraya - http://amisyasurayaramli.blogspot.com/

20.Fatin Diana - http://www.fatindiana.com/

21. Eymasu - http://wwww.eymasushoppe.blogspot.com/

22. Hafizatul huda - http://www.gadisss-kunyah-aiss.blogspot.com

23. Maria - http://taufikmaria.blogspot.com

24. Laila Najihah - http://babythatsmine.blogspot.com

25. Ainul Asyirah - http://crezilady.blogspot.com

26.Khairul Bariah Salleh - http://mamakaybee.blogspot.com

27. Nurul Izzah - http://rahasiabelogaku.blogspot.com/

28. Hani Amira - http://unspokeneverdreams.blogspot.com/

29. Nor suiadah - //norkebahagiaan.blogspot.com

30.





who the next...jom join Ga ni 

Friday, 16 November 2012

hadiah giveaway


ok hadiah tak semeriah mana pun..tp boleh la kan ...

1. TOPUP RM 5 - 1WINNER

2.  POUCH BEG - 1WINNER


3. GELANG MANIK JAM - 2 WINNER


4. sume yang join ga simple ni akan dpt diskaun rm 5 tuk setiap pembelian kat page miracle light shop + accessories ok....

penambahan adiah akan diberikan jika ramai yg join..hadiah ni sponsor dr miracle light je...

jom join ga ni... 

Wednesday, 14 November 2012

already stok November



https://www.facebook.com/miraclelightshop like us....more awaiting u...



Wednesday, 26 September 2012

Thursday, 26 July 2012

Friday, 20 July 2012

follow /like ini punya blog

salam menyambut bulan ramadhan kepada sume umat islam di malaysia dan seluruh dunia tak kira dimana anda berada..


semoga bulan ramadhan ini memberi anda seribu satu keberkatan..


amin..


ok..ari ni saya nak wat segmen..just follow blog ni dan like miraclelightshop ...hanya satu pemenang sahaja yang bertuah akan dapat ...korang tinggalkan link sahaja.xyah nak wat entry...


klu penyertaan lebih 50 orang..hadiah akan bertambah..


setiap orang yang menyertai segmen ini akan diberikan 10% jika berminat membeli barangan yang terdapat di miraclelightshop.


tarikh tutup penyertaan akan diberitahu kemudian..tak ambil masa yg lama..myb dalam semigu je..


selamat join.



Tuesday, 12 June 2012

minuman bagus tuk kesihatan


Minuman serbuk Yogurt Kultur Hidup dan Inulin yang digabungkan kebaikannya untuk menjamin kesihatan sistem penghadaman dan badan.

Kultur Hidup : membantu pencernaan, tingkatkan pergerakan usus, membantu penghadaman, menggalakkan pertumbuhan Bifidobacteria.
 

Inulin membantu pertumbuhan bakteria baik dalam sistem penghadaman.

Ia tidak mengandungi sebarang herba atau bahan kimia yang bersifat laksatif.

Maka, ia tidak menyebabkan kekejangan perut atau cirit-birit.


nak kurus......

nak kurus cuma lactolite ni...mempunyai pelbagai  Ciri-ciri Lactolite yang menyebabkan ianya unik di pasaran:

♥ Mendapat pengesahan FDA (Food and Drug Association) USA sebagai GRASS (Generally Recognised As Safe).
♥ Mendapat pengiktirafan Halal dari badan yang diiktiraf oleh World Halal Council.
... ♥ Bakteria baik didalamnya bersifat tahan lama, tahan terhadap asid perut serta memiliki kemampuan untuk melekat dengan baik pada dinding usus manusia.
♥ Tidak mengandungi gula sehingga ianya sesuai untuk mereka yang menghidap penyakit Kencing Manis.
♥ Rasa yang sedap iaitu perasa Vanila.
 

Saturday, 9 June 2012

nurich lacto lite


Sekotak = 25 sachet utk 25 kali minum.
Boleh minum sekali sehari or 2x sehari pun boleh kalau gila2 nak kuruskan badan. Nak kempiskan perut memang boleh..!!!

Minum bila perut kosong jadi kita akan rasa cepat kenyang. Boleh prevent dari makan melampau2 gitu..besttt kan…??!!!

Mesti minum air yang banyak at least 1 Liter utk proses yang lebih effektif!!!


LactoLite membantu menjaga dan membersihkan usus, boleh di minum oleh orang yang kurus atau besar. Yg kurus tak semestinya usus bersih ye! Jadi, eloklah kita cuci usus kita. Penangan LactoLite ni sangat hebat!!!

Lactolite dapat dijadikan minuman supplemen harian.


KEUNIKAN NURICH LACTO-LITE
~ Tahan terhadap asid perut dan garam hempedu
~ Keupayaan hidup dan mengekalkan aktiviti walaupun ketika disimpan
~ Kebolehan melekat pada sel usus dgn baik
... ~ Diiktirafkan oleh FDA sebagai GRAS (Generally Recognized as Safe)
~ Tidak mengandungi sebarang herba atau bahan kimia yg bersifat laksatif (julap)
~ Tidak akan menyebabkan kekejangan perut atau cirit-birit.



jom try ni 

RM 158